Categoria: 2012

La Champions Vic 2012 acaba amb una gran festa a l’OAR Vic després de tot un mes de reunions, assemblees i partits

Enguany, no era suficient guanyar el campionat per golejada sinó també per haver-se implicat i participat més en l’organització de l’esdeveniment.
En total han participat més d’un centenar de nois i noies; hi ha hagut 3 equips més que l’any passat i s’han fet un total de 28 partits.
El dijous 26 de juliol es va celebrar a l’OAR Vic la festa de cloenda de la segona edició del torneig de futbol Champions Vic, organitzat amb la participació del jovent dels barris del sud i del centre històric i la Calla de Vic i amb el suport de l’alumnat del taller d’ocupació de dinamització comunitària de Pla de barris. Al campionat hi han participat més d’un centenar de joves entre 8 i 13 anys.
La festa va començar a les 5 de la tarda i es van fer partits de curta durada on els nois i noies es van barrejar entre barris. Desprès es va procedir a fer el lliurement de premis, acte que va presidir el regidor Antoni Serrant i el coordinador tècnic de l’OAR Vic, Pere Alsina. L’equip de dinamitzadors de l’ajuntament de Vic va procedir a fer l’entrega de premis a cada equip: a l’equip del barri d’Osona se li va entregar el trofeu a l’equip més tècnic del torneig, al de la Calla, l’equip més tenaç; l’equip de la Muntanyeta i representant del barri de la Serra de Senferm coma equip revelació; a l’equip del barri de l’Estadi ,el Miniestadi, al més complert; al del Remei, al més entregat; l’equip Leon rojo al més lluitador; l’equip del Casal Claret i representant el barri del centre històric com al més esportiu i per últim, i el més esperat, a l’equip de Santa Anna com a campió de la Champions 2012.
La festa va acabar amb un berenar per tots els participants, amics, familiars i col·laboradors que han seguit aquesta nova edició de la Champions Vic.

Visca Santa Anna!

Ole, ole!! Som l’equip de Santa Anna de la Champions 2012. 

L’any passat ja vam participar al torneig, i no vam poder guanyar.. vam quedar segons! Aquest any volem fer-ho millor, i si podem, anar a per totes i guanyar! “vamos a por ellos”!
Visca el barri! Visca Santa Anna!

Preparant motors per divendres!

Som l’equip del barri Osona i cada dia ens estem esforçant per jugar més bé i així, guanyar el torneig. Aquest divendres tenim un partit complicat contra el Remei;  us animem a tots a venir i donar-nos suport! Serà un partit molt igualat i segur us divertireu veient bon futbol. Esprem que els guanyadors siguem nosaltres. VISCA EL BARRI OSONA!!!

Remei, Remei, Remei!!!

Hola a tothom de nou! -Som l’equip de Remei, els campions del torneig de la primera sessió de la Champions! Aquest any tenim ganes de tornar a guanyar, no ens en cansem. Tot i així sabem que aqust any hi ha nous equips i nous jugadors o sigui que pot passar qualsevol cosa, sort a tothom!
Ja hem fet uns quants partits i estem en ple rendiment. Som un equip ràpid i ens portem molt bé ja que ens coneixem des de fa temps.

Sigui com sigui, sabem que en poques setmanes acabem el torneig i tornarem al camp de l’OAR Vic a fer la final. Estem nerviosos per saber quins premis hi hauran aquest any. Un premi podria ser uns inflables per jugar! Però….qui jugaria a futbol després? Val més deixar-los per un altre dia.!

I recordeu Remei, Remei, Remei!!!

BON “ROLLO” ENTRE EQUIPS A LA CHAMPIONS VIC

El dimarts dia 10 de juliol es va celebrar el partit entre la Calla i el Casal Claret, un partit molt igualat però que al final es va decantar per la victòria de l’equip de la Calla. De totes maneres, el que més va destacar en tot el partit va ser el bon ambient entre jugadors i el joc net. Així ens agrada!