Categoria: 2011

L’equip del Remei guanya el torneig de futbol de barris

Tots els participants es van fer la fotografia amb els trofeus
L’equip guanyador va comprar pica pica per tothom

Abans de tot, es van fer avaluacions amb tothom
La Champions Vic, el torneig que els nens i nenes dels barris del sud de Vic han organitzat durant aquests dos últims mesos amb el suport de l’alumnat del Taller d’Ocupació del mòdul de dinamització comunitària de Pla de Barris que està subvencionat pel Servei Català d’Ocupació, ha arribat a la seva fi. Ahir dijous es va celebra a l’OAR Vic, entitat que ha cedit les seves instal·lacions, la festa final on tots els participants han pogut disfrutar d’una tarda de futbol en camps d’herba artificial.
Abans de la festa però, es va convocar a tots i totes les participants per tal de fer una valoració participativa de l’organització del torneig a partir de dues dinàmiques de grup. Les ganes de tornar a repetir l’experiència del torneig va ser la proposta que més es va repetir. Després van poder iniciar la festa on hi va haver repartiment de premis, una mica de pica pica, i per acabar amb una ronda de partits amistosos de curta durada a les pistes de futbol 7.
A partir de l’acompanyament dels alumnes del Taller d’ocupació, els nens i nenes es varen anar organitzant durant tot el mes de juny en assemblees d’equips, reunions de representants i reunions de capitans, per anar lligant tot el que implicava la organització d’aquest esdeveniment. S’ha de destacar que alguns dels equips van anar a buscar esponsors per subvencionar-se material esportiu. Els comerços que van recolzar la iniciativa van ser: MónPaper, Decathlon, joieria García i confeccions Mateu.
Els equips que s’han creat per poder organitzar i participar en el torneig són: La Muntanyeta (Serra-de-senferm) que ha compartit la pista del CEIP Dr. Salarich amb el Futbol Club barri Osona; el FC Remei Remei, que han jugat a la pista del Centre Cívic Montseny; el FC Santa Anna que ha jugat a la pista de Santa Anna i el Miniestadi (Estadi) que ha jugat a la pista del CEiP La Sínia.
Des de l’organització s’agraeix a tots els comerços col·laboradors, al CEIP Dr. Salarich, al CEIP la Sínia i a la junta directiva de l’OAR Vic.

Quin març més calorós!!

La pluja provoca un empat tècnic entre el Miniestadi i sta. Anna.
El dimarts el mal temps ens va obligar a suspendre el partit que es disputava entre el Miniestadi i sta. Anna. Només es van poder jugar els primers 15 minuts, i davant la impossibilitat de trobar un dia que anés bé als dos equips per acabar el partit, es va decidir que més endavant es faria un partit amistós. 

JA TENIM CAMPIÓ!!

Ahir dimecres 27 de Juliol es va jugar l’ultim partit del Torneig que s’havia posposat per la pluja caiguda el dimarts.

Bon paper de la Muntanyeta davant l’equip campió el Remei. Els primers 15 minuts  va acabar 0-1,gol marcat per en Sumar. La Muntanyeta va fer servir una tàctica defensiva i  al contraatac. Cal destacar el porter de la Muntanyeta , Eloi Gallardo, que va fer grans aturades. L’equip del Remei va fer valer la seva capacitat ofensiva en el resta del partit i amb 4 gols d’en youssef, 1 d’en Salim, 1 d’en Sofi, 1 d’en Yassin i 2 que hi varen participar tot l’equip, va acabar el partit.

 Desde aquí Felicitem l’equip campió!!!! El Remei F.C i a tots els equips participans.

Cal destacar la gran esportivitat d’ambdos equips que no varen donar feina als àrbrites, Enric,Ivan i Jose.

Recta final FC Barri Osona guanya còmodament al miniestadi.

A la recta final de la Champions Vic es segueixen disputant els partits més interessant de la lliga dels barris. Dilluns a les 18:00h, mitja hora abans de que comencés el partit, ja hi havia tots els jugadors del miniestadi i del futbol club barri d’Osona escalfant motors a les pistes de l’escola Salarich.
A l’ambient es respiraven unes ganes boges per jugar a futbol. Ni la pluja, que va ser una amenaça real al llarg de tota la tarda, no va frenar els jugadors de l’Estadi i la plaça Osona. Finalment, el resultat va ser una important victòria dels jugadors de la plaça Osona. Que van guanyar per més de 20 gols als jugadors del miniestadi.

El FC Remei aconsegueix la victòria davant el FC Santa Anna

(EN BREU PENJAREM FOTOGRAFIES DEL PARTIT)
El FC Remei va aconseguir una victòria molt important davant el seu màxim rival, el FC Santa Anna al camp del Centre Cívic del Montseny. L’equip local va aconseguir posar-se davant al marcador amb un gol als primers minuts del partit. Lentament, el Remei  va desplegar el seu bon joc amb passades curtes i d’un toc entre tots els jugadors, la qual cosa va sorprendre l’equip de Santa Anna i feu que, al final del primer quart, el Remei guanyés per 3 a 0.
La segona part va fer-se esperar, ja que va començar a ploure i tant els dos equips com l’àrbitre van acordar esperar que passés el temporal. Per fortuna la pluja va cessar i al cap de 15 minuts es va reiniciar el partit amb la mateixa tònica que la part anterior: el Remei atacant i Santa Anna sense acabar de jugar com sap. Al final d’aquest quart, el Remei havia ampliat la diferència de gols per 9 a 0. 
Les coses van canviar a partir del tercer quart. Un gol matiner de Santa Anna va despertar els jugadors vermells, que a partir d’aquell moment va semblar que creien en la remuntada. A partir d’aquell moment l’equip de Santa Anna va entrar al partit i el matx va ser molt més equilibrat. Les oportunitats i els gols queien per un i altre costat. Aquesta tendència es va repetir a l’últim quart, amb un Santa Anna molt motivat i que finalment creia amb la victòria i amb un Remei molt sòlid en defensa i letal al contraatac. El resultat parcial dels úlims 30 minuts va afavorir a Santa Anna, que va aconseguir fer 6 gols; però la seva reacció va arribar tard i el Remei va acabar imposant-se per 14 a 6 al final del partit.
Una merescuda victòria que col·loca el Remei en primera posició quan falta una jornada per finalitzar el torneig.