Bases concurs Instagram

#Estiualcarrer

Durada i participació
El concurs tindrà lloc coincidint amb la realització del projecte “les tardes d’estiu al carrer” i tindrà vigència des del dijous dia 21 de juny de 2017 fins al divendres dia 28 de juliol de 2017 a les 23:59h. Entraran a formar part del concurs les persones que pengin fotografies a Instagram amb l’etiqueta #Estiualcarrer i que siguin seguidors del perfil @estiuvic. Es poden penjar tantes fotografies com es desitgi. La participació al concurs és gratuïta.

Sobre les fotografies
Les fotografies han de ser originals. El motiu de la fotografia pot ser qualsevol que estigui relacionat amb l’edició del projecte “les tardes d’estiu al carrer”.

Ús de les imatges
Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #estiualcarrer seran públiques al web de Les tardes d’estiu al carrer (www.estiuvic.cat), a la pàgina del Projecte ICI de Vic i a Facebook, els perfils a Twitter del Projecte ICI de Vic i l’Ajuntament de Vic i perfils d’Instagram de l’Ajuntament de Vic. Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per el Projecte ICI de Vic en futures campanyes de promoció del projecte.

Premi
S’entregarà un únic premi consistent en un val de 25€ a gastar als establiments de Vic Comerç. El premi no podrà ser canviat per diners.

Jurat i veredicte
El jurat emetrà públicament el seu veredicte el dia 31 de juliol de 2017 i estarà integrat per

a) Un membre del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de Vic.

b) Un membre de l’Ajuntament de Vic.

El Jurat no tindrà en compte la participació d’un usuari quan hi hagin indicis clars de trampes o usos impropis. La decisió del jurat es definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador no contacta amb l’organització abans de les 12h del dijous dia 15 de setembre. En aquest cas se seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més vots.

Sobre el guanyador/a
El guanyador/a serà contactat a través d’un missatge a la seva fotografia. El nom del guanyador/a també es farà públic als comptes de Facebook i Twitter i Instagram del Projecte ICI de Vic i en el web www.estiuvic.cat. El guanyador haurà de posar-se en contacte amb l’organització al correu equipicivic@tapis.cat enviar-hi la fotografia original.

Protecció de dades
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels participants no seran incorporades a cap fitxer del Projecte ICI de Vic.

Fallades o error dels sistemes
L’organització no es fa responsable de cap fallada o error tècnic dels sistemes informàtics en línia, servidors proveïdors, equips informàtics o correu electrònic que pugui produir-se.

Acceptació de bases i condicions
La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #Estiualcarrer implica l’acceptació d’aquestes bases. Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #Estiualcarrer implica l’autorització perquè ens posem en contacte amb el guanyador/a a través d’un missatge a la fotografia. La participació en el concurs implica també l’acceptació de totes les condicions d’Instagram que podeu consultar a instagram.com/legal/terms